Praktijk Heel

Orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapie

Voorzorgsmaatregelen tijdens de coronacrisis.

Het is een verwarrende periode met het coronavirus in omloop - een onzichtbaar probleem. Ik respecteer alle RIVM-maatregelen om de gezondheid van onze kwetsbare ouderen en risicogroepen samen met u te beschermen.

Alternatieve zorgpraktijken mogen tot en met 28 april alleen geopend zijn als de zorg op 1,5 meter afstand geleverd kan worden. 

Om die reden kunt u deze maand niet terecht voor voetreflexmassages en andere lichaamsgerichte behandelingen. 

Bioresonantiebehandelingen zijn wel mogelijk op 1,5 meter afstand. Lees daarvoor onderstaande voorzorgsmaatregelen door.

Juist in deze periode is het belangrijk uw immuunsysteem in optimale conditie te krijgen en te houden. Daar is mijn dienstverlening op gericht. In deze periode kan de combinatie van bioresonantie en orthomoleculaire therapie (voedingsaanpassingen en gerichte suppletie) heel waardevol zijn. Juist nu!


Enkele aanpassingen zodat u zeker weet dat u veilig in de praktijk terecht kunt.

* U ontmoet geen andere cliënten in de wachtruimte. Ik plan voldoende tijd tussen consulten in.

* Onze stoelen staan op gepaste afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter. Het snoer van het bioresonantie-apparaat is lang genoeg. 

* Ik was voor en na elk consult mijn handen. Ik hoop u ook.

* Ik heet u van harte welkom in de praktijk, maar geef u geen hand.

* Ik open en sluit zoveel als mogelijk alle deuren voor u. Sowieso maak ik alle deurklinken voor en na elk consult schoon.

* Bioresonantie is een energetische meetmethode waarmee ik ook de belastingen doormeet die het lichaam ervaart van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Voor uw en mijn veiligheid en die van de mensen in de risicogroepen meet ik deze belastingen ieder consult. 

* Ik hanteer op dit moment GEEN annuleringsvoorwaarden. Voelt u zich grieperig of niet fit op de dag van onze afspraak, blijf thuis. Neem z.s.m. contact op om de afspraak eenvoudig te verzetten.

 

Optimaliseer uw weerstand, juist nu!

E-mailen
Bellen
Map