Praktijk Heel

Orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapie

Voorzorgsmaatregelen corona.

Het is voor ons allemaal een verwarrende periode met het Covid-virus in omloop. Ik respecteer wetenschappelijk onderbouwde RIVM-maatregelen om de gezondheid van risicogroepen samen met u te beschermen.

Bioresonantiebehandelingen in combinatie met orthomoleculaire therapie zijn standaard mogelijk op 1,5 meter afstand. Lees daarvoor onderstaande voorzorgsmaatregelen door.

Juist in deze periode is het belangrijk uw immuunsysteem in optimale conditie te krijgen en te houden. Daar is mijn dienstverlening op gericht. In deze periode kan de combinatie van bioresonantie en orthomoleculaire therapie (voedingsaanpassingen en gerichte suppletie) heel waardevol zijn. Juist nu!


Enkele aanpassingen zodat u zeker weet dat u veilig in de praktijk terecht kunt.

* U ontmoet zelden tot geen andere cliënten in de wachtruimte. 

* Onze stoelen staan op gepaste afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter. Het snoer van het bioresonantie-apparaat is lang genoeg. 

* Ik werk niet met een mondkapje, ook niet op uw verzoek. U hoeft er zelf ook geen een te dragen tijdens de behandeling, maar het mag uiteraard wel.

* Ik was voor en na elk consult mijn handen. Ik hoop u ook. Ik raad het (veelvuldig) gebruik van alcoholhoudende anti-bacteriële handgels af.

* Ik heet u van harte welkom in de praktijk, maar mag u nog geen hand geven.

* Ik open en sluit zoveel als mogelijk alle deuren voor u. Ook maak ik alle deurklinken en relevante oppervlakken voor en na het consult schoon.

* Bioresonantie is een energetische meetmethode waarmee ik ook de belastingen doormeet die het lichaam ervaart van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Ik meet deze belastingen ieder consult. 

* Ik hanteer op dit moment GEEN annuleringsvoorwaarden als de afspraak wordt verzet. Voelt u zich grieperig of niet fit op de dag van onze afspraak, blijf thuis. Neem z.s.m. contact op om de afspraak eenvoudig te verzetten.

 

Optimaliseer uw weerstand, juist nu!

E-mailen
Bellen
Map