Praktijk Heel

Orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapie

Over mijzelf

Mijn naam is Liesbeth Bax. Ik woon met mijn gezin sinds 2006 met veel plezier in Utrecht Terwijde.

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heb ik ruim dertien jaar gewerkt in de zakelijke dienstverlening in verschillende marketing research functies.

Ik dacht dat ik best gezond at en gezond leefde. Toch werd ik een paar keer flink ziek tot een longontsteking aan toe, terwijl ik normaal gesproken nooit langer dan een dag ziek was. Toen was het mij wel duidelijk dat ik iets moest veranderen. Zo kwamen de onderwerpen gezondheid en voeding op mijn pad. Ik merkte dat ik hierin verder wilde. Wat mij vanaf het begin meteen boeide is de grote samenhang tussen deze twee onderwerpen.

Ik wilde er meer van weten en ben daarom met opleidingen gestart: de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut bij Zonnevlecht Academie en de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer bij Ortho Linea. In 2015 ben ik met mijn praktijk gestart. Mijn analytische vaardigheden en cliëntgerichtheid uit mijn vorige functies komen nu wederom van pas in mijn praktijk. Graag tot ziens!

 

E-mailen
Bellen
Map