Praktijk Heel

Orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapie

 Consult

In mijn consulten steek ik de orthomoleculaire therapie in een natuurgeneeskundig jasje. Orthomoleculair wil eigenlijk zeggen: de juiste stoffen in de juiste hoeveelheid.

Ik identificeer eventuele voedingstekorten aan de hand van uw klachten, uw voedings- en leefstijlpatroon en de metingen die ik doe met behulp van mijn bioresonantie apparaat.  

In het eerste consult (ongeveer 90 minuten) bespreken we in een intake gesprek uw klachten aan de hand van een door u ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek. Ook zal ik met behulp van bioresonantie (energetische) blokkades opsporen in uw systeem. Aan de hand daarvan stel ik een behandelplan op. Mijn intentie hierbij is om u zo snel mogelijk weer op uw gezonde pad te helpen.

Ik help u uw voedingspatroon en leefstijl stap voor stap aan te passen naar een bij u passende stijl.

 

Orthomoleculaire therapie

Veel van onze hedendaagse ongemakken en ziektes komen voort uit tekorten. Gebrek aan de juiste voedingsstoffen. Het is moeilijk voor te stellen in deze tijd van overdaad.

Ons lichaam is een geweldig mooie en complexe fabriek waar processen in gang worden gezet met de juiste voedingsstoffen als leverancier van brandstof. Juist omdat ons lichaam zo knap in elkaar zit, kunnen tekorten lang worden opgevangen via alternatieve routes. Dit leidt uiteindelijk tot roofbouw.

Vaak waarschuwt ons lichaam ons met kleine signalen en vage klachten. Het zal wel weer overgaan. Juist door deze signalen serieus te nemen, kunt u erger voorkomen. Interventie met (tijdelijke) voedingssupplementen en aanpassing van uw levensstijl en voedingspatroon is eenvoudiger dan u denkt en levert u veel op.

Orthomoleculaire therapie richt zich op het identificeren en aanvullen van deze tekorten met aanpassingen in de voeding en interventie via supplementen. Laat voeding uw medicijn zijn. Ik help u daar graag bij.

Als extra ondersteuning bij het veranderen van uw leefstijl en voedingsgewoontes, maak ik gebruik van Bach bloesem remedies om deze mentale en emotionele veranderprocessen te ondersteunen. 

 

 

Behandeltraject

Gemiddeld genomen heeft een behandeltraject 3 tot 6 behandelingen nodig, verspreid over enkele maanden. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal verstoringen en klachten die u ervaart.

 

 

E-mailen
Bellen
Map