Praktijk Heel

Orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapie

Bioresonantie

Bioresonantie therapie werkt met lichaamseigen energetische trillingen en spoort het lichaam aan tot zelfgenezing. We kennen allemaal het effect van de straling van de zon en hoe dit onze huid stimuleert tot de aanmaak van pigment en vitamine D. Zo kunnen we ook kijken naar de werking van bioresonantie. Elk orgaan resoneert in ons lichaam op zijn eigen frequentie. Als de energiestroom verstoord raakt, verandert deze frequentie iets. Vergelijk het met een valse noot bij een muziekinstrument.

Het bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam traceert en opheft. Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen met de bioresonantie behandeling, zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. De bioresonantie behandeling is er dus op gericht het lichaam zelf aan te zetten tot herstel.

Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld. Ik test welke verstoringen uw systeem belasten. Denk hierbij aan meridiaan verstoringen, elektrosmog of geopatische belasting, verstoord zuur/base evenwicht, ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Vervolgens test ik uw ontgiftingscapaciteit en de diverse orgaansystemen. Eventueel aanwezige energetische verstoringen worden dan geharmoniseerd. Voedingsintoleranties of allergieen test ik uit met behulp van testbuisjes. Ook deze worden vervolgens mee geharmoniseerd. U krijgt een flesje druppels met de frequenties van deze behandeling mee naar huis. De behandeling werkt zo langer door. U hoeft minder snel terug te komen voor een nieuwe behandeling en u boekt zo sneller resultaat.

Bioresonantie is pijnloos en niet belastend. Daarom is deze therapie ook zeer geschikt voor de behandeling van klachten bij kinderen.E-mailen
Bellen
Map